Всички артикули, които са налични на склад, могат да бъдат доставени в най-кратък срок.

Сайтът съдържа информация за риболовни принадлежности: риболовни влакна, корда, риболовни щеки, риболовни пръчки, риболовни куки, плувки, макари


Риболовни принадлежности Colmic - макари, влакна, корда, щеки, риболовни пръчки и аксесоари за спортен риболов.


<< обратно
BERLINO
Оборудване за риболов BERLINO e практичнa подплатена чантa предназначена за пренасяне на всякакви маси от каталога в различните размери, но предвид формата и структурата им, те са подходящи и за пренасяне на много други компоненти, използвани за риболов.
Оборудвани с двойно отделение, чантите Berlino могат да се използват за съхраняване на живарници, PVC кутии, глави за кеп и много други в зависимост от нуждите.
Две велкро закопчалки в горната част поддържат предмета плътно затворен и компактен.
Оборудвани с подвижна презрамка и дръжка за носене те са проектирани да издържат дълго и да ни придружават при всички риболовни пътувания.
BERLINO е още една прекрасна новост от Colmic, създадена специално за конкретна употреба, но която всеки може да употребява и интерпретира както намери за добре.

Предлагат се в два модела с различни размери:
- "BERLINO 700" с размери: 69x50x23см., и
- "BERLINO 900" с размери: 88x60x23см.

код: BO215 - BERLINO 700  
210.00лв.  Не е в наличност
код: BO216 - BERLINO 900  
238.00лв.  Не е в наличност
към началото на страницата


Специално за теб:

При поръчка за НАД 100лв. ==> безплатна доставка до офис на Еконт! =========== При поръчка за НАД 300лв. ==> 7% + безплатна доставка до офис на Еконт! =========== При поръчка за НАД 500лв. ==> 10% + безплатна доставка до офис на Еконт! =========== При поръчка от секция "Подхранки" НАД 55лв. (до 10кг.) ==> безплатна доставка до офис на Еконт! ____________ Отстъпките не важат за стоки в промоция!

Риболовни принадлежности за риболов, спортен риболов - влакна, корди, риболовни щеки, риболовни пръчки, плувки, куки, макари от Colmic.