Всички артикули, които са налични на склад, могат да бъдат доставени в най-кратък срок.

Сайтът съдържа информация за риболовни принадлежности: риболовни влакна, корда, риболовни щеки, риболовни пръчки, риболовни куки, плувки, макари


Риболовни принадлежности Colmic - макари, влакна, корда, щеки, риболовни пръчки и аксесоари за спортен риболов.

Кои са Colmic?

Опита на Colmic

Марката Colmic е създадена преди повече от 30 години и до днес е станала водеща в световният спорт. Стратегията на Colmic Италия винаги е била проучване, техническо обновление и творчески идеи. Силата на Colmic се е натрупвала от дългогодишния опит и качество на продуктите. Марката Colmic е спечелила почитатели, благодарение на успешен маркетингов план, който предизвиква интерес сред най опитните рибари, правейки ги конкурентни и ги нарежда сред най добрите. Марката Colmic е предложила печеливша формула и и с нея реултатите са гарантирани...

Резултатите на Colmic

1990 Италианско първенство Първа Дивизия : 1-во място
1991 Италианско Клубно първенство : 1-во място
1991 Световно Клубно първенство : 2-ро място
1992 Италианско първенство Първа Дивизия : 1-во място
1993 Световно Клубно първенство : 1-во място
1994 Италианско първенство Първа Дивизия : 1-во място
1995 Световно Клубно първенство : 2-ро място
1997 Италианско Клубно първенство : 3-то място
1998 Италианско Клубно първенство : 2-ро място
2000 Италианско Клубно първенство : 2-ро място
2000 Индивидуално Световно първенство
         - Jacopo Falsini 1-во място
2001 Италианско Клубно първенство : 1-во място
2001 Индивидуално Европейско първенство
         - Jacopo Falsini 1-во място
2002 Световно Клубно първенство : 1-во място

Това са най-престижните национални и международни резултати постигани от марката Colmic.
Многобройни победи са постигнати от любители и младежкия сектор на спорта, където марката Colmic значи повече от една емблема. Ето защо Colmic насочват особено внимание в проучването на околната среда и бъдещето на риболова.

Бъдещето на Colmic

Ние силно вярваме, че бъдещето е в младите. Това е първостепенен факт в нашите цели да запазим околната среда и да я защитим за поколения напред. Това е нашият логически и духовен път, който сме следвали през последните 30 години. Colmic Италия е млада компания, жива, щастлива, уникална, и най-важното е че ценим принадлежността ни към света в който живеем. Компания която никога не се задволява с нищо освен с достигането на върховете в риболова. Ние виждаме бъдещето си, както едно дете го вижда - оптимистично.

Специално за теб:

При поръчка за НАД 100лв. ==> безплатна доставка до офис на Еконт! =========== При поръчка за НАД 300лв. ==> 7% + безплатна доставка до офис на Еконт! =========== При поръчка за НАД 500лв. ==> 10% + безплатна доставка до офис на Еконт! =========== При поръчка от секция "Подхранки" НАД 55лв. (до 10кг.) ==> безплатна доставка до офис на Еконт! ____________ Отстъпките не важат за стоки в промоция!

Риболовни принадлежности за риболов, спортен риболов - влакна, корди, риболовни щеки, риболовни пръчки, плувки, куки, макари от Colmic.